Tenk deg følelsen av en varm kopp te etter å ha vært ute i kulden, eller en kald iste etter å ha vært ute i varmt vær – velbehag! Dette er følelsen vi har forsøkt å gjenskape i vår helt nye GREEN TEA & pearl dagkrem. Den har en lindrende og beroligende effekt på huden, samtidig som den beskytter og bekjemper aldringstegn, som rynker, linjer, aldersflekker og tørre felter. Med en mild duft og behagelig konsistens, trekker den seg raskt inn i huden.

Du får nå muligheten til å prøve den helt nye, Aimé Green Tea & pearl dagkrem – Gratis- i 30 dager.

Prøv Green Tea & pearl dagkrem i 30 dager

Ja takk, send meg en gratis prøver med den eksklusive dagkremen med Green Tea & pearl– nok til bruk i 30 dager. Alt jeg skal betale er kr 36 for porto og ekspedisjon. Kremen betaler jeg ikke noe for.

Er jeg fornøyd med produktet jeg får, og vil fortsette den daglige behandlingen mot hudens aldring, behøver jeg ikke gjøre noe som helst. Etter prøveperioden på 30 dager får jeg, som abonnent, hver annen måned en ny forsendelse med Green Tea & pearl dagkrem, nok til daglig bruk i 60 dager og koster 249,- + porto 36,- . Det er bare kr. 142,50,- per. mnd.

Jeg kan når som helst, uten å angi grunn, stanse videre forsendelser ved å gi beskjed til kundeservice senest 2 uker før neste forsendelse.

Felt markert med * må fylles ut. Les mer om Aimés vilkår